facebook Com ser infidel i no morir en l'intent - Luxtal - Love Hotel por horas en Madrid y Barcelona
RESERVAR

Luxtal Habitaciones por horas

Com ser infidel i no morir en l’intent

Abans de començar a desenvolupar aquest tema, ens agradaria aclarir que no entrarem en les raons ètiques de cometre una infidelitat, tampoc ens posicionem en incitar o no la mateixa, respectem la individualitat i el lliure albir dels nostres internautes a ser infidel. També aconsellem no fer el que no t’agradaria que et fessin al seu torn, tingues en compte que mentir mai és bo, és millor intentar salvar o tallar directament una relació que no et satisfà a enganyar a aquesta persona que té confiança en tu.

Per a aquells que no creuen en el poliamor i la relació es basa en la parella, un aspecte important és la fidelitat; però, en algunes ocasions sense buscar-ho o no, es presenta el moment de ser infidel.

Podríem dir que hi ha moltes formes de ser infidel, inclusivament els més conservadors tipifiquen la infidelitat de pensament, o fins i tot infidelitat cibernètica fent ús de les noves tecnologies o l’Internet. També hi ha infidelitats d’una nit, o d’ocasió per dir-ho d’alguna manera; aquestes, si no és pel càrrec de consciència d’un dels involucrats, són bastant fàcils d’ocultar, però d’altra banda una infidelitat o tercera relació a mitjà o llarg termini és més complicada de mantenir en l’anonimat.

En articles anteriors i recerques a la web, trobem informació de com pescar a un infidel, com saber si la nostra parella ens enganya o no. Els canvis en la rutina solen ser els detalls més evidents d’una persona que està sent infidel a la seva parella o que tracta d’ocultar alguna cosa, en aquest lliurament t’hem resumit els aspectes o errors comuns pel que els infidels són descoberts, i els hem convertit en consells pràctics per a mantenir oculta la teva malifeta.

 • En contestar una trucada davant de la teva parella o tercers no involucrats, tracta d’una actitud normal, sense allunyar-se a mantenir la conversa en secret i no contestis només amb monosíl·labs. Igualment no pots descartar directament la trucada. Aquesta situació ha de manejar-se amb molt de tacte, parlar de forma normal i aprofundir en la conversa en un altre moment més oportú.
 • Conserva els teus hàbits d’alcova, mai ignoris els requeriments sexuals i no deixis de propiciar les trobades, encara que estiguis esgotat o esgotada has de fer l’esforç.
 • Compte amb les dutxes fora d’hora, o arribar amb més perfum del que vas sortir. Tria el teu lloc de trobada amb estratègia, sense deixar registre i sense que corris riscos que donin informació. Les habitacions per hora Luxtal t’ofereixen discreció i confort.
 • El compartir les contrasenyes del teu correu electrònic, mòbil, entre d’altres, normalment no és l’indicat, però si el teu nivell de compenetració amb la teva parella arriba a aquest nivell, no canviïs d’actitud, o no canviïs de contrasenyes per fer-la a una banda, això serà contraproduent, és millor tenir un nou correu ocult per a aquests menesters.
 • Mantingues sempre els mateixos costums en el teu aspecte personal, normalment quan vam començar 1 relació cuidar més la nostra aparença i després ens relaxem, però al moment d’iniciar amb una amant o com les trobades són menys freqüents aquests dies es tendeix a ser més acurat, ja que error , sempre però sempre cuida el teu aspecte així no es notarà la diferència, cuida el teu perfum, el teu roba interior de la mateixa manera habitual.
 • Mantingues el teu afecte i empatia acostumada, no prenguis actituds negatives o contraproduents. Igualment si tens càrrec de consciència, no intentis resarcirte amb regals especials o satisfent amb excés d’afecte teva relació.
 • Mantingueu els costums pel que fa al teu telèfon mòbil i no deixis petjades en ell, la nostra parella pot confiar en nosaltres però si li arriba el menor indici de dubte, encara que no acostumi revisarnos el mòbil estarà temptada o temptat a fer-ho fins i tot sense que nosaltres ens donem compte. Si en arribar a casa acostumes a deixar el mòbil sense vigilància contínua aquest costum ja que l’mostrar una mica més acurat de seguida sonarà l’alarma; al teu amant has instruir que no et mani missatges fora d’un horari estipulat o preferiblement limitar la comunicació de forma verbal o per un correu privat (a l’ordinador esborra només l’historial d’aquest correu i no l’historial complet, així com les galetes ).
 • No abusis dels comportaments d’allargar els torns a l’oficina i les “reunions” on s’ha d’apagar el mòbil per “no molestar”.
 • No comencis a “nomenar” o “compartir” amb amics que no coneix la teva parella (igualment llocs, restaurants o discoteques) i no al·ludisques que les reunions són només de gènere per evitar que t’acompanyi, cal ser més creatius.
 • No insisteixis en que la teva parella es vagi de viatge o de reunió per allunyar-lo de casa
  Ull amb les xarxes socials, des de tot punt de vista. Des publicacions amb la teva parella habitual, com l’ús de missatges privats dins de la xarxa, si ets molt aficionat a les fotos no cometis l’error de pujar fotos d’una escapada o alguna cosa semblant, encara que ens sembli lògic aquesta recomanació és un error freqüent.
 • Si el teu amant és soltera o solter, normalment buscarà donar-se a conèixer o donar a conèixer la vostra relació, vés amb compte amb això ja que escapa del teu control.
 • Si la teva parella et acusa de infidel, no contestis amb enuig ni surtis donant un cop de porta, dient que no aguanta la seva gelosia, tampoc et mostris indiferent o avorrit que fa al tema, conversa i tingues definida una estratègia. Si et s’enfronta directament amb el nom del teu amant no caiguis en l’error de denigrar o només revelar aspectes negatius, això et farà més culpable.
 • Vés amb compte amb les despeses (regals, llocs, entre d’altres), deixar empremtes amb les targetes de pagament. Planifica el pressupost i més si comparteixes compte i la teva parella coneix els teus ingressos. Si no comparteixes compte o la teva parella no coneix els teus ingressos totals, vigila els estats de compte o els justificants de pagament, amb ells es pot fer la teva parella d’informació rellevant per descobrir-te.
 • Tingues especial cura si el teu amant pertany al cercle de relacions quotidianes, oficina, treball, camí a la feina, reunions, veïnes (us) o amigues (us). És el més freqüent, per tant són les difícils d’ocultar.
 • Fes servir la teva pròpia memòria per enregistrar el nombre de contacte, de vegades només amb disfressar el nom no n’hi ha prou, l’estratagema més comú és posar-li el nom d’un familiar o amic i això pot ocasionar a la llarga la pista per descobrir-te. Igualment el registre de trucades esborra només la trucada en qüestió i no tot el registre, ja que si sempre que et revisa el mòbil sense que te n’adonis troba tot l’historial esborrat despertaràs les seves sospites. No esborris l’historial la crida que ella ha escoltat per que tal vegada busqui l’hora en què la vas rebre en la seva presència, fes servir la imaginació de manera convincent si has d’explicar aquesta trucada.

Recorda que Luxtal és el teu hotel per hores a Barcelona. Si vols reservar una habitació pots fer-ho des d’aquí.

Comparte este artículo

No hay comentarios

  No comments found.

Dejar comentario