facebook Amor i sexe a l'aigua - Luxtal - Love Hotel por horas en Madrid y Barcelona
RESERVAR

Luxtal Habitaciones por horas

Amor i sexe a l’aigua

La pràctica de relacions sexuals o sexe a l’aigua avui dia, és bastant comú. Representa una de les tantes alternatives a l’hora de variar, innovar o millorar el sexe en la parella. El sexe a l’aigua proporciona un ambient eròtic i diferent; el vapor, l’escuma amb un afegit de bombolles i llums, proporcionen una estimulació totalment diferent en la teva relació sexual.

Aquesta cridanera opció presenta diferents aspectes que hem de prendre en compte:
El lloc piscina, platja, banyera, jacuzzi, dutxa; és un desafiament a superar en primera instància, ja que no es vol tenir el risc de ser interromput i molt menys arrestat per escàndol públic. Per això, les opcions més viables són decantar-nos per una banyera, un jacuzzi o potser, una dutxa amb el llit al costat. Luxtal t’ofereix estupendes habitacions amb jacuzzi que et permetran gaudir amb la teva parella de forma segura, garantint comoditat i confort, disposem d’habitacions per hores amb jacuzzi (Classic, Superior Tantra i Suite) i habitacions per passar una nit romàntica. Totes les habitacions amb jacuzzi tenen cromoteràpia, igual que tens l’opció del tantra i el gronxador.

La lubricació és important, ja que l’aigua redueix la lubricació natural i per tant la penetració és més forçada, per això es recomana utilitzar algun lubricant i facilitar l’experiència. Igualment l’ús de mètodes per protegir-te sexualment han de ser degudament utilitzats o pensats per practicar sexe a l’aigua.

Finalment, es requereix o es necessita agilitat física a causa q que encara que hi hagi espai suficient, les postures a adoptar són més específiques.

És important destacar que el sexe en l’aigua no ha de ser la finalitat, pots gaudir de carícies, petting o jocs prèviament dins l’aigua i després continuar fora d’ella.

Et deixem a continuació, alguns enllaços que et poden ajudar a ampliar la informació en aquest tema.
Amor i frec sota l’aigua: una guia per a curiosos
Practica el millor sexe a la dutxa
5 tips per tenir sexe a l’aigua
Com tenir sexe en l’aigua
Com tenir sexe al jacuzzi
Postures per tenir sexe a l’aigua
Més sobre habitacions per hores amb jacuzzi:

No oblidis de reservar la teva habitació per hores a Luxtal; ens podràs trobar a Madrid i Barcelona.

 

Comparte este artículo

No hay comentarios

    No comments found.

Dejar comentario