Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'theme_post_type' not found or invalid function name in /home/x12jn12a/luxtal.es/love-hotel/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Encertar o Fracassar en el regal a la teva parella -
RESERVAR

Luxtal Habitaciones por horas

Encertar o Fracassar en el regal a la teva parella

Són molts els articles que trobem que ens recomanen com sorprendre a la nostra parella en aquestes festes o una altra ocasió especial i hi ha tantes variants com publicacions. Hem indagat i en realitat concloem que per encertar, encara que existeixen regals sorprenents, no tots s’adeqüen ja sigui a la manera de ser de la nostra parella o al nostre pressupost, cosa bastant important.

Donem suport a la afirmació que és important no improvisar, que hem de prendre en compte els gustos, preferències o entreteniments de la nostra mitja taronja.

Com Encertar:

Recorda que la teva parella és la persona més important en la teva vida i que el Nadal és el temps perfecte per a demostrar-ho amb amor, dedicació i amb gestos amables que siguin capaços de complementar l’obsequi que vols lliurar-li.

A la web Sorpreses per a la teva parella podeu trobar diverses opcions per sorprendre des de una sabata personalitzat, tecnologies, pack experiències, creacions amb els vostres WhatsApp o missatges d’amor. També podràs trobar idees originals per lliurar-los de manera divertida.

Evitar Fracassar:

Camila Ignacia Gómez González en 10 regals que la teva parella NO vol rebre per Nadal ens presenta uns excel·lents consells per evitar el fracàs en el nostre regal i llegint aquest article t’adones que sense mala intenció un regal pot ser desencertat completament.

Per exemple mai regalis un llibre sobre dietes, exercicis i nutrició quan el receptor està amb uns quilos de més; això només ho farà sentir malament amb si mateix. O cremes antiarrugues, ja se sap que el temps passa volant, en això no hi ha discussió, però per a una dona pot resultar una ofensa molt gran rebre de mans de qui estima alguna cosa que li recordi que la seva joventut s’ha anat per la porta del darrere de la casa. Igualment no regalis els comuns mitjons, electrodomèstics, implements de neteja o eines, estan totalment fora de lloc.

Visites les web esmentades segurament t’ajudaran a desenvolupar la teva pròpia idea. Si de veritat vols sorprendre a la teva parella, llavors, pensa en els seus gustos i aficions preferides ja que això et donarà pistes.

Recorda que Luxtal Barcelona disposa de habitacions per hores. Si vols reservar una habitació pots fer-ho des d’aquí.

Comparte este artículo

No hay comentarios

    No comments found.

Dejar comentario