L’habitació per a parelles Swinger Compte Amb Un Sistema modern, a La que podràs intercomunicar El Que t’agrada i protegir la teva intimitat Només escoltant, veient el pecat Participar o Completar l’ONU tancat Intercanvi Intercanvi de parelles. Les inspiració natural tipus Swinger permeten a les parelles, trios o més, Arribar a compartir Una experiència Una al Costat de l’altra.

Aquestes habitacions ¿per hores Compten amb intercomunicadors d’àudio, visió i Portes comunicatives que estan clarament senyalitzades 1 Través de les Nacions Unides Sistema de semàfor On podràs Escolliu la Grau d’Intercanvi Que desitges permetre. A part de tot un AIXÒ, Les Dues Habitacions Compten Amb Un jacuzzi espectacular Cadascuna, Així Com Tots Els Elements Necessaris Per Fer Una experiència confortable. Llums i música regulables, Possibilitat de butaca tantra i gronxador de l’amor.

COMPLEMENTS: Miralls al sostre i col·locats estratègicament, TV, canal d’adult, climatització, Bany amb dutxa, Tovalloles, gel, comoditats.

SERVEI DE BAR

Fotos Habitació Swinger


Si les fotos no carreguen podrà veure-les en Facebook.