Una relació amorosa, sana i feliç, és un dels misteris més grans de la nostra condició humana i és un dels béns intangibles que la majoria de les persones anhelen. Al nostre món actual el stress i la falta de temps ens porten en la majoria de les ocasions a no conrear degudament les nostres relacions de parella. Sempre estem pensant “cap a on anem” i no “on estem”. On estem?, aquí i ara. Aquest moment és realment tot el que existeix, per què no posar-li tota la teva atenció?

La butaca tantra és una joguina sexual, construït de forma artesanal, amb una suau corba perfecta per la compenetración de la parella. La butaca tántrico ajuda a millorar les posicions del kamasutra convidant a les parelles a experimentar noves sensacions, obtenint el màxim plaure en la butaca tantra.

Ideal per experimentar noves posicions del kamasutra i augmentar les sensacions en fer l’amor. Provar posicions que d’una altra manera seria més difícil i per fer-ho de forma còmoda i amb fluïdesa. En la butaca tantra li àmplia la varietat de posicions tántricas i li convida a viure aventures amb major intensitat.

És necessari saber de Tantra o Sexe Tántrico per gaudir de les posicions sexuals més avançades del Kamasutra? Per descomptat que no. Si vostè està interessat a experimentar posicions sexuals noves i emocionants amb facilitat, comoditat i fluïdesa, qualsevol d’aquests divans es convertirà en un complement meravellós en la seva vida sexual. La nostra intenció no és oferir-li una forma de connectar espiritualment amb els altres, sinó elevar al màxim l’emoció i el plaure en les seves trobades amoroses.

 

tantra