Les habitacions per hores estan ambientades especialment per a l’amor , amb miralls situats estratègicament per brindar-li una visió eròtica que complementa l’ocasió , jocs de llums de diferents tons que pot regular i ambientar segons la seva grat.

Des de sempre s’ha sabut que el color té una gran influència en l’estat d’ànim . Però els colors no només afecten l’estat d’ànim , també influeixen en les emocions i en els sentiments .

La cromoteràpia o teràpia amb els colors és un mètode d’harmonització i d’ajuda a la curació natural de certes malalties per mitjà dels colors . Els colors corresponen a vibracions que tenen velocitats , longituds i ritmes d’ones diferents . Aquests exerceixen una influència física , psíquica i emocional de la qual no som conscients , sobre la nostra energia vital facilitant el procés de curació.

La utilització dels colors en la prevenció i en el tractament de les malalties , es basa en el fet que els sentits tenen una gran influència sobre la ment , fent permeable l’ésser humà segons la informació que rep .

Els éssers humans en percebre la llum acolorida poden assimilar les seves vibracions i aprofitar-les per regular trastorns energètics del seu organisme .

Moltes vegades , aquestes vibracions es troben alterades per diferents raons , amb la qual cosa la teràpia amb els colors ens dóna la possibilitat de contrarestar aquestes alteracions en forma simple i eficaç .

El color és un dels idiomes de l’ànima i ens afecten de diferents maneres :

  •     Influeixen en el nostre estat d’ànim i en les nostres emocions.
  •     Tenen gran influència en l’energia que circula pel nostre cos.
  •     Afecten el nostre sentit del benestar.
  •     Els colors que fem servir llancen llum sobre la nostra manera de ser.
  •     La percepció que tenim dels espais també està influïda pels colors.