Preguntes Freqüents

¿Tinc preservatius a l’habitació?
  

Al Love Hotel Madrid dos preservatius van inclosos en cada reserva. En habitacions per hora Barcelona trobaràs un preservatiu a l’habitació i també els té al catàleg de productes eròtics o pot demanar abans d’entrar o des de l’habitació a un preu assequible.

¿S’accepten tot tipus de parelles?
  

Per descomptat s’accepten tot tipus de parelles, no hi ha cap tipus de preferència, ni restricció.

El preu de l’habitació inclou beguda o alguna cosa addicional?
  

El preu li inclou el temps pel qual ha pagat, dins de l’habitació tindrà llençol net, tovalloles netes, gel de bany, kit dental, i pinta. La promoció d’habitacions per hora de Pack Romàntic si inclou en el seu preu una ampolla de cava i sals pel jacuzzi.

¿Tenen algun tipus de decoració per a aniversari o aniversaris?
  

Disposem de kits que inclouen alguns elements de decoració, aquests estan a la seva disposició a través d’una carta a l’habitació o bé pot consultar-los a través d’aquesta web, en les joguines sexuals. D’altra banda si vostè vol una decoració especial o particular ha de portar-la perquè nosaltres la hi puguem preparar, sempre que compleixi amb les normes del local. Per a major informació cridi’ns.

¿Podem ser més de dues persones?
  

Sí, les habitacions per hora Luxtal són de gran categoria, amplitud i comoditat. Segons el tipus d’habitació hi ha una capacitat màxima de persones, i per descomptat el preu varia per a grups. Pot consultar amb més detall el calculador de tarifes o en la descripció de cada tipus d’habitació per hora.

¿Puc reservar una habitació particular?
  

Sí, pot fer la seva sol·licitud i nosaltres buscarem la forma de complaure quant a l’habitació sol·licitada. No obstant això, donat a esdeveniment o esdeveniments que poden ocórrer o bé la disponibilitat, estarà subjecta la reserva a la mateixa. La nostra eficiència en aquest tema és d’un 95% ja que els nostres clients són la nostra prioritat.

¿Puc pagar en sortir?
  

La política d’habitacions per hora Barcelona i del Love Hotel Madrid, Luxtal, és sempre cobrar per avançant, tant el servei d’habitació o els serveis secundaris. Si després d’entrar vostè sol·licita allargar la estadía o ben un dels nostres serveis, ho pot pagar en sortir, no obstant això el recomanable és pagar-ho al moment.

¿Com puc pagar?
  

Love Hotel Luxtal es complau a brindar-li les diferents formes de pagament assequibles al mercat, pot pagar en efectiu i així garantir la seva privadesa, o bé a través de targeta de dèbit o crèdit, per a això haurà d’identificar-se per validar que la targeta li pertany. És important que sàpiga que l’estat de compte o en el rebut no li apareixerà la paraula Luxtal ni habitacions per hora, així tindrà discreció encara que pagui amb targeta.

¿Puc deixar les meves maletes en Luxtal?
  

En els Love Rooms Luxtal no disposem de consignes o lloc per a emmagatzematge d’equipatge, per la qual cosa no guardem maletes o paquets.

¿Puc arribar abans?
  

Sí pot arribar abans, però està subjecte a la disponibilitat del moment, si tenim habitació disponible immediatament la hi assignem, si no tenim en el moment buscarem l’alternativa d’un altre tipus d’habitació o bé haurà d’esperar a la seva hora o a una desocupació prèvia. Sempre és recomanable que ens cridi davant aquests casos, les habitacions per hora *Luxtal es complau a poder canalitzar totes les seves necessitats.

¿Què passa si no arribo a la meva hora reservada?
  

A les habitacions per hora Luxtal, el temps és primordial ja que el nostre servei es basa en el mateix, per la qual cosa quinze minuts passat el temps de l’hora de la reserva, si vostè no ha arribat disposarem de l’habitació, és clar que si ens crida per indicar-nos que es va a retardar ho mantindrem la reserva.

¿És possible allargar la reserva, estant ja a l’habitació?
  

En Luxtal és possible allargar la reserva el que és important és que ho avisi com més aviat, per poder reajustar el quadrant, si el local està ple i hi ha reserves posteriors lamentarem informar-li que no és possible allargar la reserva, si hi ha habitacions superiors es ho farem saber.

¿Hi ha aparcament a prop?
  

A les Habitacions per hora Barcelona, tenim pàrquing al mateix edifici, i els locals es troben a peu de pàrquing. Aquest pàrquing és públic. Igualment consta de dues plantes de pàrquing subterrànies en la qual el seu cotxe quedarà més ocult i vostè podrà accedir als locals per l’ascensor. També disposa d’una cinquena planta d’aparcament. Les habitacions per hora *Luxtal li cobrirà el pàrquing, a un únic cotxe, el temps d’hora i mitja, el temps restant d’aparcament o els cotxes addicionals corren per compte del client.

En Love Hotel Madrid, disposa del Pàrquing de l’edifici Eurobuilding, hi ha diversos Pàrquing públics i la zona blava.

¿És possible creuar-se amb altres persones?
  

L’Love-Hotel Luxtal tant a Barcelona com a Madrid, tenen una porta d’accés principal, on se li rep en una recepció, la porta és oberta quan la recepció està lliure i no hi ha altres persones o parelles en la mateixa. Igualment per sortir de l’habitació tenim una política que ha de trucar a recepció a través de l’intèrfon que té ubicat a les habitacions, d’aquesta manera l’informarem si pot sortir sense que troben altres persones. Complint aquesta política no serà possible creuar-se amb altres persones.

¿Podem venir sense reserva?
  

En habitacions per hora Barcelona i Habitacions per hora Madrid, pot arribar sense reserva prèvia, però estarà subjecte a la disponibilitat del moment. Això vol dir, que pugues o no haver-hi disponibilitat i pot variar el preu segons el tipus d’habitació que hi hagi disponible.

Les habitacions per hora *Luxtal li recomana fer reserva prèvia, amb almenys una hora d’antelació.

¿He donar les meves dades personals?
  

No és necessari donar les seves dades personals, tret que pagui amb targeta. Si paga amb targeta i la seva estada excedeix els 100 euros és obligatori anotar en el resguard de la targeta el seu nombre d’identificació.

La seva reserva d’habitacions per hora pot fer-se amb un nom qualsevol, que haurà de donar-ho en arribar.

¿Com puc reservar?
  

Pot reservar habitacions per hora Luxtal,  per telèfon

Love Hotel Madrid 91 350 96 41 

Habitacions per hora Barcelona 93 325 00 50 93 423 99 55

O mitjançant el següent enllaç http://www.luxtal.es/love-hotel/ca/contactar-c/ omplint el respectiu formulari.

CLOSE
CLOSE