Love Hotel Madrid Luxtal Balboa

Love Hotel Madrid Luxtal Balboa

Mantenint el nostre estàndard de qualitat del Love Hotel Madrid Luxtal Cuzco i amb una imatge més moderna i elegant, vam presentar per al gaudi de l’erotisme, la passió i la sensualitat, el nou local d’habitacions per hores a Madrid, Love Hotel Luxtal Balboa, ubicades a al barri de Salamanca. Definit sens dubte com una de les zones residencials més elegants i prestigioses del continent europeu i una de les més importants zones comercials de la ciutat de Madrid.

Com en tots els nostres locals, als apartaments per hores de Madrid Luxtal Balboa trobaràs llums d’ambient amb tons de diferent calidesa, amb un sistema de programació, que podràs canviar segons el moment.

Igualment estan a la teva disposició, grans jacuzzis amb cromoteràpia i lavabos amb àmplies i còmodes dutxes. No podien faltar els miralls en llocs estratègics que envolten el llit per gaudir encara més de la teva estada. Sistemes d’aire condicionat / calefacció, canal adult de TV i música. Insonorització a terra, portes i molt més …

També trobaràs el nostre tradicional butaca tantra, el gronxador de l’amor i la Suite Mitja Lluna que en aquesta ocasió compta amb un ambient especial per sadomasoquisme on podràs experimentar, gaudir o simplement tenir un entorn més eròtic, ple de luxúria i perversió.

Una novetat a les habitacions per hores Luxtal Balboa versa a brindar les condicions adequades per a l’intercanvi de parelles ja que és un estil de vida que cada vegada gaudeix d’una oferta més variada, on els més liberals es relacionen amb gent de mentalitat similar quant a activitats sexuals, amb un respecte absolut per la intimitat i un alt grau de seguretat.

Luxtal, pensant en complaure els sentits, crea dues habitacions bessones “Temptació” i “Desitjo” en què la morbositat i la luxúria s’apoderen del teu ésser. Amb un sistema modern, en aquestes dues habitacions, podràs comunicar el que t’agrada i protegir la teva intimitat només escoltant, veient sense participar o completar un intercanvi Swinger tancat. Aquesta doble habitació permet dues parelles, trios o més, arribar a compartir una experiència una al costat de l’altra. Les dues habitacions compten amb intercomunicadors d’àudio, visió i portes comunicatives que estan clarament senyalitzades a través d’un sistema de semàfor on podràs triar el grau d’intercanvi que vols permetre. L’erotisme que et brinda el no conèixer a la parella o bé venir en grup i haver acordat l’intercanvi, farà que la teva experiència sigui inoblidable. A part de tot això, les dues habitacions compten amb un espectacular jacuzzi cadascuna, així com tots els elements necessaris per fer una experiència confortable.

Tot un món per explorar en les Love Rooms de Madrid Luxtal Balboa. Les nostres habitacions per hores Madrid, estan excel·lentment ubicades amb les estacions de metro properes: Núñez de Balboa (Línies 5 i 9) i Avinguda de Ámerica (línies 4 – 6 – 7 – 9), les línies d’autobús més accessibles 2-9 – 19 – 51-61 – N4. Molt a prop podràs trobar Clubs i discoteques, així que després d’unes copes i de ballar t’esperem a Luxtal.

Fotos Love Hotel Madrid Luxtal Balboa

Si les fotos no carreguen podrà veure-les en Facebook.

Veure mapa més gran
Telèfon
914389010
Correu
luxtal8@luxtal.es
Horari
24 hores 365 dies de l'any
Direcció
Carrer Núñez de Balboa, 116 Cantonada María de Molina, 28006 Madrid. Espanya
Google+ Love Hotel Madrid Luxtal Balboa

Tipus d'Habitacions

Calcular tarifa
CLOSE
CLOSE