Habitacions per hora Barcelona Luxtal 177

Habitacions per hora Barcelona Luxtal 177

Habitacions per hora Luxtal 177 ha nascut a Barcelona l’objectiu de satisfer les necessitats de qualsevol tipus de soci en tots els aspectes. A ells, per a ells, els dos o més… Les seves habitacions àmplies i modernes per hores equipades amb totes les comoditats, habitacions amb canal adults jacuzzi, TV, fil musical, aire condicionat / calefacció, wifi i bany amb dutxa dins la sala. Hores de Luxtal 177 apartments tenen una molt agradable jugant amb banys de llum de diferents tons segons l’ocasió. Barra, higiene absolute i discreció, tot això i més fer la sala cada hora Luxtal 177 Love Hotel amb major popularitat de la ciutat.

Recentment Luxtal 177 reobre les seves portes amb una imatge més moderna, elegant i amb un gust exquisit. Les seves noves habitacions per hores, ambientades amb tons de diferent calidesa, disposen d’un sistema de programació de llums, que vostè podrà canviar segons el moment. Grans jacuzzis amb Cromoteràpia i lavabos amb àmplies i còmodes dutxes. Miralls que envolten el llit per gaudir encara més de la seva estada. Sistemes nous d’aire condicionat / calefacció i música. Insonorització en sòl, portes i molt més … Tot un món per explorar en les Love Rooms amb més glamour a Barcelona i Madrid!

 

Fotos Habitacions per hora Barcelona Luxtal 177

Si les fotos no carreguen podrà veure-les en Facebook.

Veure mapa més gran
Telèfon
934239955
Correu
reservas@luxtal.es
Horari
24 hores 365 dies de l'any
Direcció
Carrer Tarragona 177 primera planta. Aparcament Carrer del Rector Triadó 104, primera planta Barcelona 08014 Catalunya - Espanya
Google+ Habitacions per hora Barcelona Luxtal 177

Tipus d'Habitacions

 • Habitació Classic Jacuzzi
 • 1ra Hora35€
  2na Hora15€
  Hora Extra10€
  12 Hores120€
   
  Preu per parella. Grups consultar el calculador.
Calcular tarifa
CLOSE
CLOSE