Habitacions per Hores Barcelona i Habitacions per Hores Madrid

Luxtal és el lloc ideal per a l’amor. És el lloc de trobada per a tot tipus de parelles, amants, afer i per satisfer tot tipus de fantasies. Luxtal és un hostal, també conegut com Moble pel seu nombre d’habitacions. No obstant això, li ofereix serveis de gran luxe amb la major discreció i intimitat que vostè pugui imaginar. Luxtal sense categoria d’hotel, és una cadena Love Hostal amb una localització cèntrica i discreta, amb transport públic molt a prop. Vostè ens pot trucar com vulgui ”hotel”, ”motel”, ”pensió”, ”hostal”, ”Moble”, ”love hotel” …. a nosaltres en tenim prou si ens tria com el lloc on gaudir de moments inoblidables amb la seva parella, trios o més…

Luxtal ofereix habitacions per hores de gran confort, luxe i ambientades exclusivament per a la intimitat, la seva filosofia és el lloguer d’habitacions per hores o també anomenats apartaments per hores, ja que posseeixen de tots els serveis necessaris. En Luxtal trobarà totes les habitacions amb jacuzzi, televisió, canal adult, fil musical, aire condicionat / calefacció, wifi i lavabo amb dutxa dins de l’habitació.

Les habitacions per hores estan ambientades especialment per a l’amor, amb miralls situats estratègicament per brindar-li una visió eròtica que complementa l’ocasió, jocs de llums de diferents tons que pot regular o ambientar segons la seva grat. Li oferim diferents tipus d’habitacions que també podrà llogar per hora anomenades ”Superior Tantra”, aquestes habitacions tenen una butaca ergonòmic fixat a terra per gaudir d’una varietat de postures que li permetran innovar amb la seva parella, ja que Luxtal ha estat concebut per tot tipus de moment. És important destacar que les habitacions superiors Tantra són més grans i els seus jacuzzis també, permetent major mobilitat per passar una vetllada inoblidable. També disposem d’una innovadora habitació, a Barcelona, la Suite Galàxia, amb llit de tres metres de diàmetre i ampli jacuzzi amb pluja d’aigua, ideal per apassionar i gaudir d’una experiència inoblidable. A Madrid hi ha habitacions amb llit en forma de mitja lluna que li transportaran a un altre món. Les Suites estan concebudes per a parelles i grups, on podrà mantenir relacions en un ampli espai i gaudi garantit. Al Love Hotel Luxtal Madrid, noves habitacions per hora Superior Aqua, amb àmplia ”llit d’aigua” excel·lent opció per a l’amor en els apartaments per hores de Madrid.

Luxtal té servei de bar, pot demanar-nos la beguda abans d’entrar a l’habitació o des d’aquesta, amb begudes nacionals i internacionals. Igualment li oferim un sense fi de productes eròtics i com NOVETAT, pregunti pel Gronxador de l’Amor, que a un preu especial ho podria gaudir sense temps límit. Les nostres habitacions per hores inclouen a l’habitació, gel per donar-se un escumós i relaxant bany, tovalloles, kit dental i pinta, complementi gratis.

Luxtal no només el satisfà oferint-li un servei de qualitat per hores, sinó que a més pot gaudir d’estades més llargues. Consulti les nostres tarifes i promocions. La cadena Love Hotel Luxtal el convida a certificar per vostè mateix el que li oferim.

Luxtal es distingeix per la seva higiene absoluta i discreció, les entrades a edificis corporatius, amb accessos privats, li permetran passar desapercebut. Mai es trobarà amb altres parelles, ja que disposem de sales d’espera i sempre rebrà un tracte amable, respectuós i professional. Luxtal és el lloc de l’amor, per l’amor…. habitacions per hores amb encant i glamur. Visiti’ns i faci de les seves trobades un plaer passional en LUXTAL. Conegui amb més detall cada Luxtal, entrant en cada enllaç de la nostra web… i conegui les habitacions per hores a Barcelona i les habitacions per hores a Madrid.

CLOSE
CLOSE