Contactar amb habitacions per hora

Per contactar amb les habitacions per hores Luxtal, ho pot fer de dues maneres, bé per telèfon, o bé omplint algun dels formularis. Per a reserves per email o formulari, ho ha de fer amb 12 hores d’antelació. L’horari comprès per realitzar les reserves per correu o formulari és de dilluns a divendres de 09:00 a 19: 00h. Fora d’aquest horari, truqui’ns per telèfon.

Trucar a habitacions per hores Luxtal

Luxtal Barcelona 177         934 239 955

Luxtal Barcelona 123         933 250 050

Luxtal Madrid Cuzco          913 509 641

Luxtal Madrid Balboa        914 389 010

Escriure a habitacions per hores Luxtal

Per reservar les promocions de nit col·loqui 12 hores i en el missatge realitzi l’observació. Per les altres promocions no és necessari, ja que s’apliquen de forma automàtica. Les promocions estan subjectes a les especificacions que es detallen en cada apartat o als horaris del local.

Si desitja una habitació en particular indiqui-ho en el seu missatge i aquesta li serà assignada segons disponibilitat del moment, de no trobar-se disponible, li assignarem una habitació del mateix tipus. Si desitja el gronxador ha d’indicar-ho en el missatge.

Per a dubtes, consultes o qualsevol suggeriment o incidència, empleni el formulari de la dreta i podrà contactar amb nosaltres.

Rebrà un correu (revisi carpeta de spam si no arriba a la seva bústia d’entrada) amb les dades que ens ha enviat i després un altre on confirmarem la seva reserva o bé atendrem la seva consulta.

Passat 15 minuts de l’hora reservada, si vostè no ha arribat, la reserva s’anul·larà automàticament. Per mantenir la mateixa, ha de cridar-nos i informar del seu retard per actualitzar l’hora en què arribarà.

La seva reserva o consulta no serà efectiva si no rep un correu de la nostra part confirmant la seva sol·licitud, l’informem que rebrà una còpia de les dades enviades i posteriorment la confirmació o resposta. Si no rep cap correu, si us plau truqui a un dels telèfons de contacte.

Reservar

Nom (*)

Correu (*)

Local(*)

Tipus d'habitació(*)

Data(*)

Hora(*)No. Hores(*)Persones(*)

Missatge

Vull rebre promocions i descomptes

Codi(*)
captcha

Consulta

Nom(*)

Correu(*)

Assumpte(*)

Local(*)

Missatge

Vull rebre promocions i descomptes

Codi(*)
captcha

 

CLOSE
CLOSE