Luxtal Habitacions per hores Barcelona

Luxtal neixen a Barcelona, una ciutat dinàmica i oberta que convida a l’oci, a passejar ia gaudir. Barcelona té un estil de vida propi que la fa única. Hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura, inclou mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, la riquesa d’un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals, entre d’altres.

Luxtal neix com una iniciativa per satisfer una necessitat a les parelles, brindar un racó a on manifestar l’amor, el sexe, la luxúria, el romanticisme o únicament la passió de cada persona d’aquesta bella ciutat.

Les habitacions per hora Barcelona van néixer amb Luxtal 177 i posteriorment va sorgir Luxtal 123. Habitacions del mateix estil que Luxtal 177, però incorporant noves tendències a la passió, amb habitacions Superior Tantra, una fabulosa Suite i el sensual i eròtic Gronxador de l’Amor. A més, en totes les habitacions per hora, trobarà cromoteràpia en els jacuzzi. Coneix més d’aquests espectaculars locals fent clic sobre cada enllaç.

CLOSE
CLOSE