Luxtal Habitacions per hora Madrid

Les habitacions per hores Luxtal es conceben a Madrid per ser aquesta una ciutat en plena ebullició, enèrgica i plena de vida. Madrid és agitada i relaxada, agradable i vibrant; des de la Puerta del Sol i la Gran Via fins a la Plaça d’Espanya, Malasaña, Chueca i l’estadi del Reial Madrid, entre molts llocs d’interès, creen una ciutat plena de vida. L’actitud dels madrilenys, el seu gust per la vida social i gaudir alegrement i al màxim cada hora, quan no són a la feina, és el que fa de Madrid una ciutat diferent.

Per això, les habitacions per hores Luxtal neixen com a iniciativa per satisfer una necessitat de les parelles, brindar un racó on manifestar l’amor, el sexe, la luxúria, el romanticisme o únicament la passió de cada persona en aquesta bella ciutat.

Les habitacions per hores Madrid segueixen el mateix estil de Luxtal Barcelona, ​​incorporant noves tendències a la passió, amb habitacions Superior Aqua amb llits d’aigua i Suite Mitja Lluna, més àmplies i confortables. Mantenim les habitacions Classic Jacuzzi i Superior Tantra i també el sensual i eròtic Gronxador de l’Amor. A més, en totes les habitacions per hores Madrid, gaudirà de la cromoteràpia en els jacuzzi.

En el nou Love Hotel Luxtal Balboa trobaràs habitacions per hores adaptades per BDSM i per Swinger. Coneix més de les habitacions per hores a Madrid fent clic sobre els enllaços.

CLOSE
CLOSE